am si eu o problema
parinti mei sunt debitori garanti fidejusori la un imprumut in baca pentru cumnatul meu (asociatul unei firme) . Firma nu mai poate sa plateasca imprumutul. Parinti mei sunt decedati si nu s-a facut succesiune. Totusi primesc in fiecare luna COMUNICARE pentru scoaterea la licitatie a imobilului parintilor . Imprumutul este mult mai mare decat valoare imobilului. Poate banca sa ceara de la mine si sotul meu recuperarea datoriei sau pierd numai partea din imobil ce mi s-ar cuveni ca mostenitoare? va multumesc pentru raspunsuri anticipat
Trebuie sa acceptati mostenirea sub beneficiu de inventar , in acest fel raspunzand doar cu bunurile ramase in masa succesorala.
Dar vedeti poate exista si alte solutii, [pentru a pastra imobilul, cumnatul ce face?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fidejusor bancar
radin
buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron
eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Debitor decedat
mateisorina
in ianuarie 2007 am girat o colega scoata un credit de nevoi personale.acum o saptamina a facut un infarct,decedind.am fost instiintata ca voi plati ratele mai ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor
yustina
In urma decesului parintilor am ramas unicul copil in viata, noi finnd trei frati. In urma celorlalti doi frati decedati au drept de mostenire sotii ... (vezi toată discuția)