avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Srl neplatitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Srl neplatitor de tva

Care este formula de calcul a preturilor pe care le pun pe raft?multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:13, 16 Decembrie 2016
Pretul marfurilor va cuprinde si valoarea TVA. Concret, pretul de vanzare va cuprinde pretul de achizitie ( fara TVA ), adaosul commercial si TVA ( calculat la pretul de achizitie + adaos commercial ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)