Buna ziua ! am si eu o intrebare ce ma macina foarte mult ..in urma cu 47 de ani bunicii mei au cumparat un teren si bineinteles au construit o casa in care locuim si acum... iar langa acest teren cumparat de bunicii mei mai era o parcela care pe vremea aceea au cautat proprietarul acelui teren si din pacate nu o fost de gasit de atunci bunici mei il au in grija si au construit pe el cam 2,50 m din casa pe care avem acte precizez ca , construtia are peste 35 de ani... de curand au venit nepotii proprietarului si asi vor terenul ...acest teren il au bunicii mei de 47 de ani.. pe acest teren in afara de constructia de mai sus 2,50 m.. mai sunt si alte mici constructii din beton caramida etc ... din cate am inteles si documentat pe net exista legea uzucapiune de 10 ani 20 ani si respectiv 30 ani ...daca se va ajunge in instanta ce sanse de castig ar fi mentionez ca bunicul meu nu a platit impozit la el iar acesti zisi proprietari ne spun ca platesc de trei ani impozit pe el??? Multumesc anticipat !!
Insa vreau sa va mai intreb ceva ...
Uzucapiunea de 30 de ani continuu ce dovezi ar trebui aduse in instanta ? In afara de martori ( vecini ) ar mai trebuii si alte dovezi ? ...Multumesc frumos !!
Uzucapiune
Clark
Buna ziua,
Am o situatie un pic ciudata pentru ca nu am mai intalnit in niciun topic pe aceasta tema.
Fratele bunicului meu a avut mai multe loturi de teren ... (vezi toată discuția)