Interventie moderator
Stimate domn avocat din orice barou ati face parte, eu si colegii mei moderatori ne tinem dupa dvs prin forumuri sa supraveghem acuratetea raspunsurilor dvs. De ce? Pentru ca sunteti AVOCAT SI CONSULTANT si userii care au probleme chiar asa va considera!?
In ce an la drept , ati invatat ca testamentul este un act de instrainare?!
Este un act unilateral, secret, revocabil, care isi produce efectele la decesul testatorului.
Legea, la care cu gratie faceti referire, se refera la acte de instrainare intre VII. (a nu se confunda cu 7..Roman)
Asta imi aduce aminte din seria ”gafelor in drept” , de data aceasta nu va apartine (desi...mai sti...??!!), de testamentul cu clauza de intretinere.....=D> (probabil sa vina sa ude florile,sa sape mormantul si sa-i aprinda lumanare testatorului , ca altceva, ce intretinere sa-i presteze mortului?! :stunned:)
Revenind, va rog :worthy: cenzurati -va singur, ca sa nu va mai cenzuram noi, uneori este obositor, credeti - ma pe cuvant de onoare!
PS sa stiti că sunt intr o pasa foarte buna, insa .....e prea de tot.....si nu e prima oara.....
Multumesc daca cititi aceste randuri...oricine ai fi..inclusiv domnul avocat....