avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua

Buna ziua,EU am intrat in somaj de pe 10.12.2016,cei de la somaj au zis can am 12luni de somaj,dar eu pe data de 15.12.2016 am aflat ca sunt gravida EU am dreptu LA indemnizatia copilului,si ce este de facut,astept rasp dumneavoastra multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 16 Decembrie 2016
Da, aveti dreptul la indemnizatia pentru cresterea copil;ului.

Care este data prezumata a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in somaj pisi22 pisi22 Am lucrat LA o firma care a DAT faliment so m au bagat in somaj,am intrat in somaj din 10.12,16. So am aflat ca sunt gravida ce pot face sa am si EU dreptul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Carmen amdreea Carmen amdreea Buna o intrebare tocmai ce am aflat ca voi avea un alt bebe dar problema mea este ca am un contract pe 3 luni daca voi anunta ca sunt gravidă e posibil sa nu ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)