Buna o intrebare tocmai ce am aflat ca voi avea un alt bebe dar problema mea este ca am un contract pe 3 luni daca voi anunta ca sunt gravidă e posibil sa nu mil mai prelungească? Va multumesc pt rasp
Perioada eligibila pentru CCC este noiembrie 2018 - octombrie 2020.
In aceasta perioada trebuie sa aveti realizate timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit.
Daca aveti , atunci veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Eu cand imi expira contractul am 3 luni de sarcina daca nu mil.prelungeste pierd indemnizația practic eu raman acasa pot sa intru in somaj dar iau indemnizația daca voi fi in somaj? Multunesc
Somaj apoi ccc
Onutza9988
Buna ziua.
Am fost in somaj timp de 6 luni pana in data de 7 03 2017. As dori sa ma angajez iar la aceeasi firma cu jumatate de norma sau chiar cu 2 ore ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil
Leea91
Buna seara. Sunt gravida in 2 luni. Si astăzi am aflat că nu vor să îmi prelungească contractul de muncă. Ar trebui să nasc în iulie 2017.Doresc să ... (vezi toată discuția)