Buna ziua.
Am fost in somaj timp de 6 luni pana in data de 7 03 2017. As dori sa ma angajez iar la aceeasi firma cu jumatate de norma sau chiar cu 2 ore incepand din data de 1 04 2017 . Am aflat de curand ca sunt insarcinata in 6 sapt. Intrebarea este,as putea beneficia de ccc daca ma angajez de pe 1? Stiam ca trebuie 12 luni lucrate la mine ar fii o intrerupere....nu stiu daca se mai merita angajarea. Multumesc
Perioada eligibila (functie de data nasterii copilului septembrie/octombrie 2017) : octombrie/noiembrie 2015 - sptembrie/octombrie 2017
In acest caz, in perioada sus mentionata, trebuie sa aveti minim 12 luni în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului in care ati realizat venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură supuse impozitului pe venit .
Perioada de somaj intra in calculul celor 12 luni. Astfel, daca cumulati minim 12 luni in perioada mentionata , atunci beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Șomaj
Berceanus
Bună ziua.
Sunt absolventă a facultății și am intrat in șomaj din luna septembrie 2018, am aflat că sunt însărcinată, voi sta in somaj 6 luni, dupa ... (vezi toată discuția)