avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Salut,am fost oprit de politie si am refuzat testul cu fiola,am baut de seara ora 20:00 pana la ora 02:00 400ml coniac 40% 5 beri 500ml 5% alcolemie .Au fost cateva paharute si cu gheata. La 0ra 03:30 mi-au luat testul la sange,stie cineva ce alcolemie o sa-mi iasa?
Cel mai recent răspuns: cristy46 , utilizator 12:01, 20 Ianuarie 2017
Poate sa fie peste 2.0 alcolemie?sau mai mult?
Nu va poate spune nimeni cat o sa fie, platiti dvs probele daca vreti sa aflati rezultatul mai repede.
Depinde foarte mult de greutate... de ce ati mancat .... si de capacitatea organismului.
Sigur este peste limita legala in sange.
O sa ajungeti in fata unui judecator in principiu.
Dar nu se ajunge la inchisoare decat daca aveti antecedente penale sau ati savarsit si altceva pe langa conducerea sub influenta alcoolului.
Salut iti iese peste 1.20 la mie.cauta ti un avocat ca ai de asteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Alcolemie 0.43 Babbyyy Babbyyy Buna ziua.La o alcolemie de 0.43 in aerul expirat,0.90 la prima proba de sange si 0.75 la a doua aveti idee care sunt repercursiunile?.fapta e savarsita anul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)