avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcolemie 0.43
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcolemie 0.43

Buna ziua.La o alcolemie de 0.43 in aerul expirat,0.90 la prima proba de sange si 0.75 la a doua aveti idee care sunt repercursiunile?.fapta e savarsita anul trecut in iunie
Cel mai recent răspuns: Babbyyy , utilizator 15:12, 2 Aprilie 2017
Cat timp a trecut de la depistare si pana la prelevarea primei probe? S-a solicitat calculul retroactiv?
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Calcul retroactiv nu s-a solicitat. Nici nu stiu cine trebuia sa-l solicite.povestea e simpla
L-a oprit i s-a pus fiola dupa care l-a dus la sange.el a solicitat si a doua proba am platit au venit rezultatele( 0.90-prima si 0.75'a doua) si de atunci nimic concret.Pana si avocatul ridica din umeri.Am inteles ca dosarul e la procuratura.....si cam atat.Nu stiu cum sa procedez si ce ar trebui sa fac

.
V-am intrebat cat timp a trecut de la depistare pana la prima proba prelevata.
Cam 30-40 minute
Valoarea nu este cu mult peste limita, este posibila si o solutie de renuntarea la urmarire penala, daca totusi intentioneaza sa va trimita in judecata cred ca procurorul o sa solicite calculul retroactiv.
Daca veti fi trimis in judecata se poate dispune de catre instanta amanarea aplicarii pedepsei situatie in care permisul nu se anuleaza, sau va poate condamna la amenda penala sau la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, in ambele variante permisul se anuleaza.

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
0.43 în etilotest și 1.10, respectiv 0.8 în probe biologice. cum se calculează alcoolemia? Alexandrughi Alexandrughi Buna seara, am fost depistat in urma cu 4 luni cu o alcoolemie de 0.43 in apatat. Am platit analizele si a venit rezultatul de 1.10 in sange la prima proba iar ... (vezi toată discuția)
Permis Diaconu florentin Diaconu florentin Buna seara .pe data de 12 07 2016 .mia luat permisul pentru consum de alcol in fiola 0,41 si in sange prima proba 0,85 si a doua 0,75 si timp de 1,an si 2 ... (vezi toată discuția)