avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcolemie 0.43
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcolemie 0.43

Buna ziua.La o alcolemie de 0.43 in aerul expirat,0.90 la prima proba de sange si 0.75 la a doua aveti idee care sunt repercursiunile?.fapta e savarsita anul trecut in iunie
Cel mai recent răspuns: Babbyyy , utilizator 15:12, 2 Aprilie 2017
Deci totul tine de procuror....dar in general cazurile de genul acesta dureaza asa de mult?Mai sunt 2 luni si se face un an....si nici o solutie
Da, in general dureaza mult, mai ales cand nu este avocat angajat, desi la dvs inteleg ca aveti avocat angajat...
Multumesc.Zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
0.43 în etilotest și 1.10, respectiv 0.8 în probe biologice. cum se calculează alcoolemia? Alexandrughi Alexandrughi Buna seara, am fost depistat in urma cu 4 luni cu o alcoolemie de 0.43 in apatat. Am platit analizele si a venit rezultatul de 1.10 in sange la prima proba iar ... (vezi toată discuția)
Permis Diaconu florentin Diaconu florentin Buna seara .pe data de 12 07 2016 .mia luat permisul pentru consum de alcol in fiola 0,41 si in sange prima proba 0,85 si a doua 0,75 si timp de 1,an si 2 ... (vezi toată discuția)