avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie

Am o nelamurire! Mi.am cautat timp de cateva luni o chirie si intr.un final mi.am gasit, proprietarul mi.a cerut o garantie si o chirie (chiria 130, plata s.a facut pe 1 decembrie) am facut ce mi.a cerut am platit. Iar in cursul zilei de azi mi.a mai cerut inca o chirie pentru luna ianuarie ca el sa fie sigur ca nu ii trag tapa si plec. Ce nu inteleg eu: de ce vrea chiria pe luna ianuarie daca eu i.am dat o garantie? Si de ce trebuie sa platesc 3 chiri intr.o luna?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:31, 17 Decembrie 2016
Ma puteti ajuta sunt foarte gandita!
Aveti contract de inchiriere in care este precizat termenul de plata a chiriei si restul de obligatii de ambele parti? Daca aveti atunci ii spuneti proprietarului ca ii veti plati chiria conform contractului si nu dupa opinia lui cu privire la tepe.
Ati incheiat contract de locatiune cu clauze asiguratorii ?
In contract sunt prevazute in sarcina dv respectivele sume?
Locatorul a eliberat document justificativ pentru primirea sumelor respective?
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2016
ynocentta, utilizator
In contract scrie ca 130 euro+garantie de 130 euro iar plata se va face in avans pentru luna urmatoare in perioada 25-30 ale lunii. Eu nu inteleg de ce trebuie sa ii dau acuma 130 euro pentru luna ianuarie daca i.am dat o garantie care garanteaza ca eu voi stai si urmatoarea luna. Normal nu ar trebui sa ii dau in 25 chiria pentru luna in curs?
Nu mi.a eliberat nimic ca i.am dat banii !!

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere. opteron opteron Am si eu o scurta intrebare. Am un contract de inchiriere pentru o garsoniera. Contractul este facut de catre o agentie. Problema este ca eu i.am dat banii ... (vezi toată discuția)
Inchiriere auto cu contract inregistrat anaf gabriel_gabyyy24@yahoo.com gabriel_gabyyy24@yahoo.com Am închiriat un auto unei firme pe durata de 1 an! In contract mi.am dat acordul ca auto sa poata parasi Ro iar dupa circa o luna respectivul chirias mi.a ... (vezi toată discuția)
Amenda fantastica mefisto66 mefisto66 Uimitor. am venit la un magazin sa fac un retur la un produs..desigur ca nu sa produs nici un retur dar in timpul discutiei pe care o aveam cu managera ... (vezi toată discuția)