avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intrebare recuperare permis in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intrebare recuperare permis in Germania

buna am o intrebare la dumneavoastra in luna lui februarie 2016 mi sa retinut permisu de condure in germania pentru amenzi in valoare de 2000 de euro ce pot face sa intru in posesia permisului din nou am sunat peste tot dar nu se stie unde imi este permisu ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 13:50, 19 Decembrie 2016
Prima dată, învață să scrii corect. Apoi, du-te în Germania, plătește amenzile și îți vor da permisul înapoi. Sigur după această experiență, vei învăța să circuli corect și nu vei mai avea probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am schimbat permisul la termenul de expirare cel românesc în ... lupudumit lupudumit Am schimbat permisul la termenul de expirare cel românesc în unul german am fost găsit cu o alcoolemie de 1,94 in sînge acum dacă eu ma mut înapoi ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare costin71 costin71 Buna ziua, as dori sa va expun problema mea poate reuseste cineva sa ma indrume ce am de facut. In septembrie 2013 am incheiat un antecontract de vinzare ... (vezi toată discuția)