avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... venituri obtinute de pensionari de invaliditate gradul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

venituri obtinute de pensionari de invaliditate gradul II

Buna ziua,
As avea rugamintea sa-mi spuneti daca art.114 din legea 263/2010 corelat cu art.6 pct.I,II si IV , a suferit vreo modificare in perioada anilor 2012-2016.
In calitatea mea de pensionar gr.II de invaliditate am venituri obtinute din activitatea de agent de asigurari in cuantum mai mic decat suma a 4 salarii medii brute pe economie si as dori sa stiu daca ma aflu in vreo incompatibilitate din acest punct de vedere.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionat gradul ii, referat oftalmologie pentru leucom cornean, ochi drept nevazator gheosi gheosi Am lucrat broker in asigurari in iulie si octombrie 2012.,pt. care s-a taiat pensia . Conform legii.263/2010 art.118 alin (1) as avea dreptul dar mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Pfa - pensie de invaliditate gr ii dadica dadica Buna ziua, Sunt pensionara de invaliditate gr.II,am 42 ani,si am lucrat in cadrul Jandarmeriei. Pot sa-mi deschid un PFA? Cu stima. (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala si alte venituri teval09 teval09 Buna ziua! La art.114 ,alin(1) se spune ca : in sistemul public de pensii, plata pensiei se susspenda cu luna urmatoare celei in care a intervenit una din ... (vezi toată discuția)