avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantia de 15 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantia de 15 zile

Am cumparat o freza de zapada care nu a mai pornit dupa nici un un an. Am dus masina in garantie la magazin si am primit un proces verbal de custodie. Dupa vreo 10 zile primesc un tel de la service ca aparatul nu intra in garantie ca l-am lasat cu benzina si s-a infundat carburatorul. (eu stiu ca benzina se evapora - nu ca lasa depuneri care infunda tevile). Accept telefonic pina la urma ca sa faca reparatia contra cost si sa mi-l trimita prin curier direct acasa. Acum au trecut 16 zile de cind am procesul verbal de custodie de la magazin. Pot cere sa-mi dea produsul fara sa platesc curatarea carburatorului pt ca s-a depasit termenul de 15 zile? Adica sa beneficiez de acea reducere a pretului ca m-au privat de folosirea produsului mai mult de 15 zile? As vrea un raspuns scris si pe mail-ul meu
arustei_sorin@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Termen reparatie depasit din vina curierului FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu In data de 24.11.2016 am lasat in magazinul de unde a fost achizitionat in vederea repararii un telefon. In data de 27.11.2016 am fost anuntat ca reparatia se ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Smartphone in garantie alexandra08 alexandra08 Salutare Am un smartphone care s-a defectat si pe care vreau sa-l trimit la cei care ofera garantia produsului. Un amic mi-a spus sa intocmesc un proces ... (vezi toată discuția)