avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii catre stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii catre stat

Buna ziua!
Ca si persoana fizica, am datorii mari la bugetul de stat ( am avut un PFA, ii inchis deja, dar toate datoriile, impozitul,contributii, s-au dus pe CNP). Agentia Fiscala s-a intocmit anul asta o lista de "rusine" cu contribuabili care au datorii catre ei. Lista o poate consulta oricine. Din cauza asta eu mi-am pierdut toata familia, pentru ca ei nu stiau despre treaba asta, toata lumea prin sat ma vorbeste, ma jigneste, au inceput tot feluri de poveste, toata treaba asta afectandu-mi viata, locul de munca, tot. Au avut ei dreptul sa faca vizibila lista aia pentru toata lumea? Nu sunt astea date confidentiale? E o treaba ca am dat faliment si am datorii, dar daunele morale uriase din cauza lor, cine suporta si cum? Nu exista nici o cale de "razbunare"? Prin instanta, ceva sa recuperez. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:54, 18 Decembrie 2016
ANAF are dreptul sa publice aceasta lista conform art.162 din Legea nr.207/2015(Codul de Procedura Fiscala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat pe datorie alimente si nu îmi mai restituie datoria. Rack Rack Buna ziua ! Va rog daca mă puteți ajuta cu niste sfaturi ,am un magazin alimentar la tara ,problema sta in felul următor am dat pe datorie alimente că ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi și executare silită după 10 ani Mihai2886 Mihai2886 Buna ziua, in urma cu 10 ani, împins de visul de a lucra pe cont propriu și de a avea propria afacere, am preluat o firma de la cineva. Era vorba de un mic ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator laura-jurist laura-jurist buna ziua in cauzl unei societati comerciale cu procedura de faliment inchisa si radiata sin ORC, se mai poate promova actiune de antrenare a raspunderii ... (vezi toată discuția)