avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela minor ruda
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela minor ruda

Buna seara,

Am nevoie de ajutor in urmatoarea speta. Unchiul sotului meu a decedat acum o luna iar sotia lui nu este declarata apta pentru a creste copilul lor minor in varsta de 12 ani. Soacra mea doreste sa obtina tutela copilului pentru a nu ajunge acesta la un centru de plasament insa este o problema cu dosarul social. Socrii mei sunt producatori agricoli si nu au venituri declarate din pacate. Cei de la inspectia sociala le a cerut dovada veniturilor pentru a le da copilul in tutela. Vreau sa stim daca putem sa ii ajutam noi cumva?putem declara ca ii intretinem noi atat pe socri cat si pe copil astfel incat baiatul sa ramana la soacra mea. Este un copil care s a atasat foarte mult de socrii mei si nu ne dorim deloc sa ajunga la orfelinat. Este ruda noastra. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina Brrr , utilizator 22:33, 19 Decembrie 2016
Nici o recomandare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate MILESCU MILESCU Buna ziua Eu sunt luat in spatiu de catre socrul meu care din pacate are alzheimer. Daca imi expira cartea de identitate cum procedez? El nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Mostenire sagetator1 sagetator1 buna ziua Am o intrbare daca ma puteti ajuta in legatura cu mostenire ......deci acum cam 40 de ani a murit tatal sotului {adica socrul] ,sotul meu fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând m-am mutat cu soția la părinții ei, ... Xts777 Xts777 Bună ziua. De curând m-am mutat cu soția la părinții ei, eu am fost obligat de situație. Avem un băiețel mic de 1 luna , care trebuie sa suporte pe ... (vezi toată discuția)