avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel- evacuare procedura speciala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel- evacuare procedura speciala

Buna ziua,

Am avut un proces de evacuare pe procedura speciala a fostului sot din imobilul proprietatea mea.
Sentinta este in favoarea mea si este executorie.
Paratul doreste sa faca apel in 5 zile. Ce ar putea invoca in acest apel? Care mai sunt demersurile pe care mai trebuie sa le fac pana intru in posesia imobilului meu?
Cel mai recent răspuns: MMgg , utilizator 11:56, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna, nu avem cum citi gandurile foastului dv. sot ca sa stim ce ar putea invoca. POate invoca neindeplinirea unor forme procedurale sau existenta unor creante, un drept de retentie, un drept de folosinta si/sau proprietate, nu avem cum sti ce va gandi sotul in apelul sau.
Da dar atat timp cat retentia lui se bazeaza pe un proces nefinalizat, poate avea castig de cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva hecla hecla Pentru inceput as dori sa va multumesc inca odata pentru raspunsurile pe care le-am primit pana acum si daca se poate as mai abuza de cunostintele ... (vezi toată discuția)
Evacuare donisa donisa Buna ziua Am divortat de curind si locuiam cu fosta sotie in garsoniera soacrei unde locuiesc si in prezent singur ptr ca fosta sotie este plecata din ... (vezi toată discuția)
Notificare evacuare in timpul unui proces pretentii cu drept de retentie edymanuel2000 edymanuel2000 Buna ziua, am intentat un proces in luna feb pretentii cu drept de retentie impotriva proprietarului ( mentionez ca proprietarul este bunica mea care a ... (vezi toată discuția)