avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare

Va rog sa-mi spuneti daca se restituie cumva asigurarea de viata dintr-un contract bancar la terminarea creditului de rambursat?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 12:44, 19 Decembrie 2016
Există o mare varietate de asigurări de viață și nu poate fi dat un răspuns exact la întrebarea Dvs.
Dacă asigurarea acoperea doar soldul nerambursat și/sau riscul de deces, nu aveți de ce să primiți ceva la sfârșitul contractului de credit și/sau de asigurare.

Succes!
Doar daca asigurarea dv a fost una cu acumulare de capital ,cesionata in favoarea bancii..De regula cele cesioate, in mare parte, nu sunt .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)
Procedura asigurarilor de viata Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna ziua! Pe scurt.. O persoana a avut un credit la o banca(credit asigurat la o societate de asigurari agreate de banca), persoana a murit, urmeaza ... (vezi toată discuția)
Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului Daniel1233 Daniel1233 Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma ... (vezi toată discuția)