avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverință pentru eliberarea Cărții de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverință pentru eliberarea Cărții de identitate

Bună ziua mă numesc Istrate Carmen.Am o locuință pe raza com.Mălușteni,jud. Vaslui și o locuință în orașul Bârlad.Adresa de pe buletin este în com Mălușteni.Primarul refuză să îmi elibereze adeverință pt schimbarea buletinelor copiilor mei .Este legal ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:46, 19 Decembrie 2016
Sunt proprietara imobilului din com.. Mălușteni.
Dacă avea act de proprietate, nu ii trebuia adeverința.
Adeverinta de la primarie este necesara in lipsa unui act de proprietate pentru a face dovada de domiciliu.

De ce nu vrea sa va dea, pe ce motiv?
Daca aveti act de proprietate nu va trebuie adeverinta.
Din ce motiv va solicita adeverinta cei de la evid populatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate noua pentru chiriasi in alta localitate salmirox salmirox Cartea de identitate imi expira in curand si am unele nelamuriri , locuiesc cu un copil cu chirie in Timisoara unde suntem angajati , iar adresa din actuala ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin ionmariana ionmariana BUNA ZIUA! Am divortat de curand si am devenit la numele de fata prin hot judecatoreasca. Buletinul expira in 2022, dar as dori sa l preschimb pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu retromusculo retromusculo pot sa-mi schimb domiciliul la o adresa de la tara unde au locuit bunicii mei actualmente decedati daca am acordul tatalui meu care are un testament de la ... (vezi toată discuția)