avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

Buna seara.Am fost la un bar din comuna la mine si mam jucat la un aparat de noroc am pierdut o suma de bani... si mam enervat si iam dat un pumn aparatului, iar acesta sa spart sticla iar aparatul era cu touch-screen a venit politia in seara aceea pe data de 17.12.2016 si mi-a facut un proces verbal de tulburarea linistii si mi-au dat o amenda de 200 lei si mia spus sa ma impac cu patronul aparatelor sau daca nu ma va da in judecata si imi va face si dosar penal.Astazi 19.12.2016 ma sunat un angajat al firmei cu aparatul de noroc si mi-a spus in felul urmator.. ca daca nu ii dau 700 de euro sau 3000LEi pana pe data de 20.12.2016 ma va da in judecata... .Eu iam spus ca nu am sa ii dau atatia bani momentan dar daca vrea sa ii dau jumatate din bani astazi si jumatate luna viitoare ...el a spus ca nu vrea seful lui. Ce ar trebui sa fac? :(:(
Să mergeți să discutați cu șeful lui și să îi explicați că își recuperează mai repede banii dacă ajungeți la o înțelegere, decât dacă vă dă în judecată, unde există posibilitatea să se constate că acel touch-screen costă mai puțin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie ne rezolvata bmyra63 bmyra63 I ziu cu .........ma aflam la bar la un moment det au aparut 2 persoane care am avut eu conflicte mai de mult au anceput sa am ameninte ca ma baga la ... (vezi toată discuția)
Omniasig plangere penala cozmin30 cozmin30 As dori un sfat daca se poate in legatura cu o intamplare care s-a consumat in urma cu ceva ani de zile .Am fost intr-un barunde am jucat la jocuri de noroc , ... (vezi toată discuția)
O parere AlinaM23 AlinaM23 Buna ziua , o intrebare , am fost lovita de catre un coleg de lucru in timpul lucrului, am dovezi (camerele de supraveghere de pe magazin ) cum ca el ma lovit ... (vezi toată discuția)