In luna iunie am cumparat un autoturism S-A FACUT CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE SI FACRUTRA. In aceeasi zi am fost la fisc si am declarat autoturismul, am platit impozitul pana la finele anului, am inmatriculat-o, apoi am fost la RAR, dar supriza neplacuta, acolo ceva nu era in regula cu culoarea masini, am vorbit cu fosti proprietari si au luat masina si s-au dus chiar ei acolo, caci asa trebuia. Acum masina si actele masini se gasesc la fosti propietari, nu vor sa mai dea masina si nici actele, dar nici la RAR nu a trecut, masina mai poate circula pana in 2011 cat mai are ITP facut, dar dupa va fi scoasa din circulatie. VA ROG SA-MI SPUNETI CUM POT EU SCAPA LEGAL DE MASINA LA FISC SAU CARE ESTE FORMA LEGALA PRIN CARE POT RECUPERA ACTELE SI MASINA , SAU DACA POT LEGAL S-O SCOT DE LA FISC SI SA RAMANA LA FOSTI PROPRIETARI FARA CA LA FISC SA MAI DUC CARTEA DE IDENITATE A MASINI.
daca pe cale amiabila nu se poate, nu aveti decat o singura solutie, actiune in instanta.Fara actele autoturismului nu puteti rezolva nimic. Mult succes!