avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare cumparare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare cumparare autoturism

In luna iunie am cumparat un autoturism S-A FACUT CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE SI FACRUTRA. In aceeasi zi am fost la fisc si am declarat autoturismul, am platit impozitul pana la finele anului, am inmatriculat-o, apoi am fost la RAR, dar supriza neplacuta, acolo ceva nu era in regula cu culoarea masini, am vorbit cu fosti proprietari si au luat masina si s-au dus chiar ei acolo, caci asa trebuia. Acum masina si actele masini se gasesc la fosti propietari, nu vor sa mai dea masina si nici actele, dar nici la RAR nu a trecut, masina mai poate circula pana in 2011 cat mai are ITP facut, dar dupa va fi scoasa din circulatie. VA ROG SA-MI SPUNETI CUM POT EU SCAPA LEGAL DE MASINA LA FISC SAU CARE ESTE FORMA LEGALA PRIN CARE POT RECUPERA ACTELE SI MASINA , SAU DACA POT LEGAL S-O SCOT DE LA FISC SI SA RAMANA LA FOSTI PROPRIETARI FARA CA LA FISC SA MAI DUC CARTEA DE IDENITATE A MASINI.
Cel mai recent răspuns: sc_coron_srl , utilizator 11:46, 3 Septembrie 2009
daca pe cale amiabila nu se poate, nu aveti decat o singura solutie, actiune in instanta.Fara actele autoturismului nu puteti rezolva nimic. Mult succes!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
MULTUMESC MULT PTR RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
(ajutor) cumparare auto radiat din circulatie mihai2009 mihai2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema pentru care am nevoie de ajutor dumneavoastra. Doresc sa cumpar un autoturism pentru a il dezmembra. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)