avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Donatie in bunuri SRL catre persoana fizica - scoatere ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Donatie in bunuri SRL catre persoana fizica - scoatere din gestiune

Buna ziua,
Ca si persoana juridica ce comercializeaza echipamente IT doresc sa donez catre o persoana fizica un calculator si un monitor pe care le am deja in gestiune. Intrebarea mea este cu ce valoare se trec ele in contractul de donatie si implicit se scot din gestiune (valoarea de vanzare inclusiv TVA?, valoarea de vanzare fara TVA, valoarea de intrare cu sau fara TVA?) si daca este suficient contractul de donatie ca document justificativ pentru scoaterea din gestiune. Mentionez ca bunurile nu sunt produse de noi ci au fost achzitionate de la furnizor.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns cat de repede posibil!

Alte discuții în legătură

Completare registru inventar dan_alex dan_alex Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie trecut si cum in registrul inventar pentru PFA. Ca PFA am achizitionat de-a lungul activitatii consumabile IT, ... (vezi toată discuția)
Marfa pe stoc adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spune-ti daca e corect in 2010 s-a inchis un punct de lucru -magazin vanzare materiale constructii si a ramas marfa pe stoc in valoare de ... (vezi toată discuția)
Furnizor refuza livrarea echipamentelor comandate pe motiv ca nu le mai poate da la pretul acela me_shuv me_shuv Buna ziua, Sunt adminsitrator SRL in domeniul IT. Am comandat in urma cu o luna niste echipamente IT de server de la un retailer local. Mi s-a acceptat ... (vezi toată discuția)