avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract subsecvent
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract subsecvent

Avem un acord cadru care expira la 31 12 2016. Contractul subsecvent expira cu aceeasi data. Pot incheia un alt contract subsecvent cu 01 01 2017 avand in vedere ca AC expira?
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 14:48, 20 Decembrie 2016
In perioada de valabilitate a acordului cadru se pot incheia oricate contracte subsecvente, cu conditia de a nu se depadi cantitatile maxime. Prin urmare, in baza unui avord cadru valabil pana la data de 31.12.2016, puteti incheia, pana la aceasdta data, un subsecvent cu termen de valabilitate incepand cu 01.01.2017. Atentie la legea 500/2002 cu privire la incheierea angajamentelor legale pana la aprobarea bugetului propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire acord cadru institutii publice larysamat76 larysamat76 La incheierea de contracte subsecvente, o autoritate contractanta incheie un angajament legal numai in limita creditelor bugetare aprobate (ALOP). Situatia ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare multianual kannam kannam Cum sa procedez ? Avand in vedere principiul anualitatii a legii finantelor publice, Se poate incheia un contract de furnizare cartuse tonere pe un an ... (vezi toată discuția)
Semnare contract subsecvent g_ilie g_ilie Buna seara. Intrebare: In perioada de valabilitate a unui acord-cadru incheiat cu un singur operator economic se poate incheia un contract subsecvent a carui ... (vezi toată discuția)