avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Sunt insarcinata in 3 luni, lucrez in administratie si am intrebat la Biroul personal care este venitul care se ia in calcul pentru indemnizatia de crestere a copilului si mi s-a spus ca este luat in calcul doar salariul net. Insa pe langa salariu net eu mai beneficiez si de alte sporuri, care figureaza in cartea de munca, inclusiv sporul de dispozitiv. Din cate am citit in lege si Ordinul 68, emis pe 4 februarie 2009 de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale inteleg ca se vor lua in calcul toate veniturile. Ma puteti lamuri in aceasta problema ?
Cel mai recent răspuns: laura_feelings , utilizator 13:52, 3 Septembrie 2009
Se iau in calcul toate veniturile impozabile, deci si cele la care faceti referire
Multumesc pentru raspuns. Inafara de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005, de HG nr. 1682/2008 si de Ordinul 68 al MMFPS mai e vreun ordin sau hotarare care aduce lamuriri referitoare la acest aspect ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul procent indemnizatie crestere copil maysa31 maysa31 Tot ce am citit pe site-uri specializate, si raspunsurile date, sunt diverse variante, ce permit interpretari legii in vigoare privind indemnizatia crsetere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului ancutic ancutic vreau sa stiu daca pe langa contractul de munca mai am un contract de management incheiat cu o societate supus impozitului pe venit(16%), fara sa mai platesc ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru crestere copil carmen79 carmen79 Buna ziua! Am depus un dosar pentru indemnizatie crestere copil si mi s-a raspuns ca nu mi se iau in calcul veniturile dintr-o conventie civila de prestari ... (vezi toată discuția)