avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat agenti de securitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat agenti de securitate

buna,as vrea sa stiu daca atestatul pt agenti de securitate inseamna doar o stampila micuta pe care scrie ATESTAT cu o serie si un numar pusa in dreapta sus pe certificatul de calificare profesionala?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:23, 20 Decembrie 2016
"Organizatorul cursului de calificare va solicita eliberarea atestatelor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sau, după caz, Inspectoratului de Poliţie Judeţean în raza căruia persoana îşi are domiciliul sau reşedinţa prezentând urmatoarele documente:

1. Cerere de eliberare a atestatelor.
2. Tabel nominal pe suport de hârtie şi magnetic cu datele de stare civilă ale absolvenţilor.
3. CERTIFICATUL DE CALIFICARE PROFESIONALA IN ORIGINAL
4. copie dupa procesul verbal incheiat de comisia de examinare
5. copie dupa actele de identitate ale absolventilor.
6. Documente din care rezulta ca absolventii sunt apti medical pentru exercitarea functiei, eliberate de unitati autorizate in profilul medicina muncii.
7. Cazier judiciar in original, in cazul in care perioada de valabilitate a certificatului de calificare a expirat (peste 6 luni)

Prin exceptie eliberarea atestatelor se poate solicita si in nume personal."
[ link extern ]

Model
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
stiam si eu ca e nevoie de un atestat separat dar cineva mi a zis ca acum nu mai exista asa ceva ci doar acea stampila pusa pe certificat pe care scrie atestat si are un nr si o serie asa ca nu mai stiu ce sa cred !!!
Modelul atestatului profesional il gasiti in Anexa 6A la normele metodologice din 11 aprilie 2012 de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat agent de securitate niky0101tm niky0101tm sunt pensionar M.A.I. si doresc sa obtin un atestat ,,agent de securitate\\". am absolvit scoala miltara de ofiteri activi si am activat peste 20 de ani ca ... (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)