Va rog, daca-mi poate spune cineva cat de legal este ca, dupa ce se infiinteaza poprire salariala pentru o suma ce deja este calculata cu penalitati, asociatia de proprietari sa afiseze in continuare penalitati pentru suma poprita lunar. Suma poprita este 6472,67, jumatate din ea au reprezentat penalitati, lunar mi se retin 260 ron la serviciu iar pe listele de plata ale asociatiei sunt trecute penalitati de aproximativ 140 ron lunar. Suma restanta trecuta in rubrica finala este acum de 7800 ron.
Va multumesc.
Notificati in scris asociatia de proprietari cu privire la aplicarea acelor penalitati la penalitati practic si solicitati-le temeiul legal in baza carora va sunt aplicate acele penalitati precum si modul de calcul a acestora.
Posibil sa fie legal daca exista o hotarare a adunarii generale referitoare la acest aspect sau posibil sa nu fie legal...
In functie de raspunsul primit de la asociatie veti sti cum sa procedati mai departe!
Multumesc, am sa fac acest lucru. Eu am sesizat si in intampinarea depusa la judecatorie atunci cand a fost termen faptul ca aceste penalitati sunt luna de luna calculate pana in termenele scadente. Adica termenele scadente sunt cam la 2 luni de la afisare dar luna urmatoare vin cu cealalta lista de plata unde afiseaza alte penalitati ce curg la suma anterioara ce nu este ajunsa la scadenta.
Nu am putut sa angajez un avocat si iata-ma cu aceasta poprire si in continuare cu sumele acestea aberante.
Din nou multumesc.