avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinte ptr.pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinte ptr.pensionare

La calcularea pensiei nu mi-au fost valorificate adeverinte privind grupa II de munca pe motiv ca lichidarea intreprinderii respective a fost facuta in 2012 iar adeverinta e datata de lichidator 2016 cand mi-am intocmit dosarul. E corecta decizia sau trebuie sa o contest?
Contestati decizia in termen . Trebuie sa va ia in considerare si grupa.Eventual mergeti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea pensiei anticipate respinsa N.Giulia N.Giulia Buna ziua Va deranjez si eu cu o intrebare. Soacra mea si-a depus dosarul de pensie, i-a fost primit, i-au spus ca va beneficia de pensie iar acum decizia i-a ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa de munca neluata in seama de casa de pensii razvan4356 razvan4356 De ce nu se ia in considerare o adeverinta data de o societate(FAUR S.A.) in aceasta adeverinta este mentionata anii munciti in grupa a2-a mentionez ca in ... (vezi toată discuția)