avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara nepalatita de 3 luni sau mai mult!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara nepalatita de 3 luni sau mai mult!

Buna seara! Pensia alimentara neplatita din 2013,cu tatal in Italia,un intreg basm,am mers la parchet si m-au directionat catre politie,acestia mi-au zis ca trebuie sa depaseasca 3 luni,sa revin in ianuarie 2017 (s-au implinit 3 luni pe 13 decembrie) si ca doar cele 3 luni pot recupera banii plus cheltuieli de judecata,dar nu din 2013,deoarece dumnealor nu sunt recuperatori, trebuie sa depaseasca 3 luni sau ma pot adresa iar parchetului? Multumesc!
Plangerea se depune la politie sau parchet .Spuneti ca nu s-a platit din 2013 , deci de 3 ani asa ca puteti depune plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mat69 mat69 buna ziua mai sunt obligata sa platesc pensia alimentara din urma cu 20 ani daca copilul are 21 ani si anul acesta in ianuarie sa stabilit pensia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am mai scris si primit răspunsuri de la dvs de multe ... Angelicastan Angelicastan Buna ziua,am mai scris si primit răspunsuri de la dvs de multe ori.De aceea va cer ajutorul si de data aceasta.Procedura de divort începută în luna mai ... (vezi toată discuția)
Cum si cand imi pot recupera permisul auto ??? PredaAlin PredaAlin Buna ziua , in data de 03 01 2017 am fost surprins de radar la intrarea in localitatea Lunca Banului si mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90 de zile ... (vezi toată discuția)