avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum si cand imi pot recupera permisul auto ???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum si cand imi pot recupera permisul auto ???

Buna ziua , in data de 03 01 2017 am fost surprins de radar la intrarea in localitatea Lunca Banului si mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90 de zile + 30 zile pentru o alta abatere care se intamplase in urma cu 7-8 luni (am avut permisul retinut pe 30 zile pentru ca am incalcat linia continuua ) in data de 17 01 2017 am intentat proces impotriva Plangeri contraventionala precizez ca nu am depus cerificatul de grefa si am condus pana pe data 17 03 2017 cand am fost oprit de catre o patrula si mi s-a intocmit dosar penal ,in 23 03 2017 am primit un plic de la Judecatoria craiova in care mi se aducea la cunostinta ca judecatoria anuleaza cerea din cauza lipselor de probe . Dupa ce am dat declaratii si alte cele am plect din tara si am revenit in luna septembrie , intre timp mi-a venit un alt plic de la Parchet prin care mi se aducea la cunostinta clasarea faptei dupa care am mers cu decizia si am depusa la ghiseu la politia rutiera si mi s-a spus sa revin dupa 25 de zile sa recuperez permisul . Tot bune pana aici au trecut cele 25 de zile si m-am dus la ghiseu unde am aflat ca trebuie sa depun si hotatrarea care imi venise de la judecatorie zis si facut am depuso pe 6 10 2017 si mi-au zis sa revin dupa 30 zile . Am asteptat cele 30 de zile si am mers din nou la ghiseu ca sa aflu ca trebuie sa mai astept inca 120 de zile de cand am depus hotararea (precizez ca permisul nu l-am ridicat de la politie din luna ianuarie )ce trebuie facut ?????

Alte discuții în legătură

Contestatie pv la legea circulatiei in baza deciziei ccr nr 500/2012 pifulet pifulet buna ziua, in anul 2011, luna 01 mi s-a intocmit pv si mi s-a retinut permisul de conducere pentru 30 zile pt neacordare de prioritate la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Stoica Marius Robert Stoica Marius Robert Rog a fi ajutat cu un sfat (parere) Voi povesti cat mai pe scurt faptul ca am fost inregistrat cu aparatul radar in localitate cu 128km/h fapt care a dus la ... (vezi toată discuția)
Termen predare permis dupa respingere contestare proces verbal silviucostinel silviucostinel Buna ziua. Anul trecut in noiembrie mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile pentru depasirea in zona cu depasirea interzisa. Am depus ... (vezi toată discuția)