avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata sulta prin credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

Plata sulta prin credit ipotecar

Buna seara. In urma unui partaj , mie mi-a revenit casa , iar fostei sotii am sa-i platesc sulta , dosarul fiind la un executor judecatoresc dus de fosta sotie.
Intrebare
1. Pot sa obtin de la vreo banca un credit numit ,, Plata sultei prin credit ipotecar,,?
2. Cum se poate obtine acest credit si care ar fi documentele pe care le pot prezenta pentru a obtine acest credit?
3.Daca se poate obtine acest credit cum se va face plata sultei si a executorului?
4.Pot sa pun casa care mi-a revenit ipoteca si pe ce perioada de timp se va face?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:46, 21 Decembrie 2016
Banca va acorda credit functie suma solicitata, de veniturile obtinute si garantiile oferite.
Incercati credit de nevoi personale si eventual un credit imobiliar cu ipoteca ptr cota sotiei si punand ipoteca pe intregul imobil.
Tipul de credit si documentele le aflati de la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei prin credit ipotecar? kdoina2007 kdoina2007 In cazul unei sentinte de partaj cu plata sultei, daca nu am banii si va trebui sa ma imprumut de la banca, aceasta va acorda creditul? Daca nu, ce metoda ar ... (vezi toată discuția)
Despagubire prin credit ipotecar briliant_desguise briliant_desguise Buna ziua, Postez acest mesaj aici, din pacate nu am gasit o sectiune dedicata strict unui astfel de subiect... Sper sa ma ajutati cu un raspuns, chiar daca ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)