avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... microintreprindere cu un angajat in CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

microintreprindere cu un angajat in CIC

Buna ziua,
daca am o microintreprindere cu un singur angajat care intra in concediu ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani (deci contractul de munca se suspenda) ce se intampla cu firma? Puteti sa imi dati si un temei legal? Administratia financiara are raspunsuri diferite de la un sector la altul (in Bucuresti).
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
ADRIANA PRICOPE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Analore , utilizator 14:35, 3 Septembrie 2009
multumesc pentru raspunsuri:)
Tinand cont de faptul ca faimosul impozit forfetar se aplica tuturor Societatiilor practic avantajul IMM urilor a cam disparut o data cu 01.05.2009.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprinderi rodica1106 rodica1106 Buna ziua, Am o microintreprindere infiintata in 2004. In 2007 a trecut la impozit pe profit, iar in ianuarie 2009 am suspendat activitatea. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate CVASI CVASI In cazul in care o microintreprindere (neplatitoare de tva si cu 1 salariat) isi suspenda activitatea cu 15 mai la registrul comertului si apoi cere la ... (vezi toată discuția)
Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)