avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lista cu informatii despre firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lista cu informatii despre firma

Buna ziua. Cat este de legala afisarea pe site-urile de profil a datelor unei firme (nume administrator/i, date contact, sediu firma, mobil, denumire, etc.) atata timp cat asociatul sau macar unul dintre asociati nu si-a dat acordul? Mentionez ca la registrul comertului casuta in care se specifica daca se da acordul ca datele sa fie prelucrate pentru diverse situatii nu a fost bifata. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Este legal ca orc si ministerul de finante sa publice pe internet si vanda informatii personale ale pfa ang-2012 ang-2012 Acum 4 ani mi-am infiintat PFA. Dupa un an de activitate am suspendat si am radiat PFA-ul. Acum cateva zile m-am cautat pe google si spre surprinderea mea ... (vezi toată discuția)
Cerere inregistrare mentiuni la onrc bucuresti Tunadro Tunadro Buna ziua! Doresc sa aflu ce casute se bifeaza la art 4.6. din [i]Cererea inregistrare la registrul comertului[/i], pentru urmatoarele mentiuni: 1. ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)