avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere inregistrare mentiuni la ONRC Bucuresti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere inregistrare mentiuni la ONRC Bucuresti

Buna ziua!
Doresc sa aflu ce casute se bifeaza la art 4.6. din Cererea inregistrare la registrul comertului, pentru urmatoarele mentiuni:
1. Prelungire mandat Administrator;
2. Modificarea datelor de identificare ale asociatilor (inclusiv cele ale Administratorului-Asociat);
3. Schimbare sediu social in acelasi judet/oras;
4. Modificare obiect de activitate.

Casuta "Act constitutiv actualizat" se bifeaza ?

In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tunadro , utilizator 12:01, 8 Septembrie 2010
Bifati:
pt.1 -casuta administratori/persoane imputernicite/ reprezentanti legali
pt.2 -casuta asociati/actionari si casuta administratori/persoane imputernicite/ reprezentanti legali
pt.3 -casuta sediu in acelasi judet
pt.4 -casuta obiect de activitate
Puteti bifa si casuta act constitutiv actualizat.

Multumesc ff frumos :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv antispam antispam Buna ziua si bine v-am gasit. Am fost de curand la Registrul Comertului pentru a afla de ce am nevoie pentru a prelungi mandatul (expirat) al ... (vezi toată discuția)
Radiere punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună seara, Care este formularul pe care trebuie să îl completez la ORC pentru radierea unui punct de lucru? Am citit că ar trebui completată cererea de ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)