avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atingerea dreptului de proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atingerea dreptului de proprietate privata

Bună seara. De aproximativ 2 luni, un vecin și-a parcat o mașină de tipul maxi-taxi în fata gardului meu, obturandu-mi astfel parțial vederea la strada prin singura ferestra de vedere. Am casa construita de asa natura încât am o singura ferestra mai mare cu vederea spre strada.
Practic eu când ma uit pe ferestra nu mai vad nimic din ce se întâmplă pe strada unde locuiesc.
Acum ceva timp masina era parcata la 10 m distanta de gardul meu, pe o porțiune mai mare de iarba aflata la marginea drumului, unde nu încurca pe nimeni.

Cum ar trebui sa procedez pentru a-l determina pe vecin să-și mute masina în locul de dinainte?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:40, 23 Decembrie 2016
Discutati amiabil cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Vecinul de vizavi si-a depozitat gunoiul la mine in strada. ce pot face? Horbat Radu Horbat Radu Buna ziua, De fapt este vorba de o batranica pe care o cunosc. Acum cateva zile a fost politia locala si i-a pus in vedere sa-si taie iarba din fata casei dar ... (vezi toată discuția)
Poate proprietatea privată să de întindă dincolo de gard, până la marginea acostamentului unui drum public? ov1d1u ov1d1u Bună ziua, Întrebarea asta vine după o mică ceartă cu un vecin care într-un final s-a rezolvat amiabil, dar am rămas cu o curiozitate și întreb ... (vezi toată discuția)