avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheierea executarii silite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheierea executarii silite

Daca. Platesc toata suma datorata se incheie procesul de executare ? Multumesc pentru eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: Catta890 , utilizator 17:04, 23 Decembrie 2016
da, insa va trebui sa platiti si cheltuielile de executare.
Am 7310. Ron. Dupa parerea dumneavoastra cam cit ar costa ? Pe decizie scrie ca aceasta suma este cu tot cu cheltuieli ! Probabil ca pina atunci ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare magdamaria magdamaria buna ziua, as vrea va rog sa -mi spuneti daca urmatorul calcul este corect in urma unui proces cu asociatia de prop sin obligata sa platesc o restanta ... (vezi toată discuția)
Sfat contestare cerere de executare silita - sc nebancara denilson denilson Buna seara ! Problema mea e aceeasi cu a majoritatii celor care au contractat produse electronice cu finantare prin linie de credit al unui ifn , asa ca nu va ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)