Buna ziua . Am primit o notificare de la ENGIE ca imi expira verificarea tehnica la gaze dar in sistemul lor nu figurez cu aparate de combustibili gazosi puse in functiune . Mentionez ca sau facut doua verificari la teava de gaz si centrala pana acum , nu este normal sa imi zica ca figurez cu centrala pusa in functiune cand tot ei sunt cei care au dat autorizatia de functionare cand sa consruit blocul in care locuiesc . Mai nou imi spun ca nu exista documentatie tehnica pe apartament pe cand eu in urma cu doi ani cand i-am sunat sa fac programare pentru revizie mi-au confirmat cei drept prin telefon ca din moment ce au trimis inginerul electronist pentru verificarea centralei figurez cu acte in regula la ei in sistem . Acum ANRE au scos acel ordin nu stiu cat pe 2015 in care suntem obligati sa prezentam documentatia la gaze . Firma care sa ocupat atunci de proiect a dat faliment si am ramas la mila distrigaz . Ce pot face in acest caz ?
Trebuia sa deschideti o discutie noua, fiind vorba de un alt subiect.
Pentru intocmirea documentatiei de obtinere a certificatului energetic nu este necesara documentatia pentru realizarea tehnica a instalatiei de gaze. Este necesar proiectul de ctii. al incintei. Se are in vedere doar ca exista in teren montata o instalatie de gaze si consumatorii racordati, figurand pe scheme/ planse desenate.