avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ARMATA OBLIGATORIE PENTRU CEI REFUGIATI IN ALTA TARA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ARMATA OBLIGATORIE PENTRU CEI REFUGIATI IN ALTA TARA

Buna seara recent sa discutat despre problema cu armata si am 5 intrebari despre acest subiect!

1.Eu sunt plecat in germania si as dori sa stiu daca pentru e obligatoriu armata,avand contract nelimitat si avand acte inregistrate in germania pentru domiciliu?
2.E posibil sa fiu luat obligat in tara atunci cand contractul meu nelimitat este la o institutie publica din germania?
3.Ce se intampla cu actele mele din germania daca statul roman ma obliga sa fac armata?
4.Daca eu am probleme fizice este posibil sa fiu obligat sa fac armata?
5.Cine va plati despagubirile si drumul daca statul roman ma ia fortat in tara?
--------------------------------------
Acum 2 ani am incercat sa intru in armata dar am fost respins ca am probleme fizice.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:43, 27 Decembrie 2016

ARMATA OBLIGATORIE PENTRU CEI REFUGIATI IN ALTA TARA

Nu sunteti refugiat, sunteti cetatean european care lucreaza cu forme legale intr-un stat UE.

In rest va faceti griji sau va puneti intrebari degeaba, indiferent cum s-ar proceda in cazul unei mobilizari dvs. nu ati fi chemat/luat pe sus:

Acum 2 ani am incercat sa intru in armata dar am fost respins ca am probleme fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie AuraAyan AuraAyan Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne ... (vezi toată discuția)
Masini furate florisimi florisimi am o masina de mai bine de 4 zile cumpărata de la un politist cunoscut. recent i-am imprumutat-o surorei mele pentru a pleca cu ea in germania. dupa jumatate ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o garsoniera impreuna cu cetatean strain? justinesiclea justinesiclea Buna ziua! Sunt plecata din tara de cativa ani. As dori sa cumpar o garsoniera in tara in urmatoarele luni impreuna cu prietenul meu care are ... (vezi toată discuția)