avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj pentru studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj pentru studenti

Craciun fericit!
Indemnizatia de somaj pentru absolventi de facultate se acorda si acelor studenti care au terminat facultatea in U.E.
Studentul intorcindu-se in tara pentru a munci,dar momentan nici o oferta de munca .Are dreptul la indemnizatie de somaj?

multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: vsdfane , utilizator 11:09, 25 Decembrie 2016
Pentru o astfel de situatie adresati-va ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca
Email de contact: anofm@anofm.ro
Buna ziua
Multumesc de raspuns.Am trimis deja aceasta intrebare prin email de o luna de zile.Nu numAI ca nu mi-a raspuns nimeni,nici macar nu stiu daca a ajuns la ei acest email.Voi face un drum la ei dupa sarbatori. Multumesc inca o data.

CRACIUN FERICIT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj facultate WriTor WriTor Va salut.Cineva a depus dosarul de somaj(absolvent liceu),dar si dosarul de admitere la facultate.In primul caz este chemat la AJOFM dupa intai august ,iar ... (vezi toată discuția)
Aj.somaj ca urmare a lucrului in strainatate IuriB IuriB Buna ziua. Am lucrat in ultimii 2 ani in Franta cu contract legal, am revenit in Romania si voi solicita ajutor de somaj. As dori sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa cresterea copilului magdasimona magdasimona Buna ziua! In luna aprilie 2014 am nascut iar in august 2014 am terminat scoala postliceala la zi,beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)