avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean vietnamez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean vietnamez

Am si eu o intrebare am o relatie cu o fata din Vietnam si vreau sa ma casatoresc la ea in tara, eu nu locuiesc in Romania ci in alta tara din Europa, poate locui cu mine in alta tara sau trebuie sa locuiasca cu mine doar in Romania ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tigro , utilizator 22:54, 27 Decembrie 2016
Imi poate raspunde si mie cineva ?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura casatoriei cu un cetatean strain Gabryel501 Gabryel501 Buna, de ceva timp sunt in relatie cu o fata din Vietnam, va rog sa imi spuneti care sunt procedurile casatoriei in acea tara, ce trebuie sa facem eu si ea mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie mitzayo2007 mitzayo2007 Buna ziua. Am o intrebare,si anume: sunt cetatean român si m am casatorit de curind cu o cetateanca vietnameza. Casatoria a avut loc in Vietnam deci avem ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean vietnamez 1igor 1igor Buna ziua,ma numesc Igor, detin dubla cetatenie RO si Republica Moldova, cu viza de resedinta la Vaslui. Sunt divortat in Republica Moldova si am si mentiune ... (vezi toată discuția)