avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie cerere de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie cerere de divort

Buna ziua!
As dori sa intru in posesia unei copii dupa cererea de divort a primei casatorii a tatalui meu. Mentionez ca el este decedat.
Pot eu sa cer eliberarea acestui document sau numai sora mea vitrega sau mama ei, care au fost direct implicate? Si care sunt pasi ce trebuie urmari?
Multumesc anticipat
IN mod cert puteti sa gasiti o copie a sentintei prin care a fost dispus divortul la arhiva instantei unde s-a judecat cauza respectiva.Va trebui sa cunoasteti nr dosarului sau macar numele partilor si anul in care s-a pronuntat hotararea .Daca este vorba de un dosar vechi sunt slabe sanse sa gasiti o copie a cererii de chemare in judecata.
Doar daca faceti dovada calitatii si interesului dvs veti avea acces la dosar (in conditiile in care nu ati fost parte in el ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila gpestean gpestean Buna ziua, unde pot gasi o sentinta civila pronuntata in anul 1993? (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa actelor de stare civila maria88 maria88 Buna ziua , Mama mea a decedat in septembrie 2013. S-a casatorit cu tatal meu acum 51 de ani . Anterior a fost casatorita si a avut un baiat care a ramas ... (vezi toată discuția)