avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta civila

Buna ziua, unde pot gasi o sentinta civila pronuntata in anul 1993?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
la arhiva instantei care a pronuntat acea sentinta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind un dosar vechi, fizic clar nu va fi la arhiva instanței care a pronunțat soluția (au depozite în alte locații), însă mergeți la arhiva respectivei instanței și veți fi programat pt studiu în altă zi!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil că dosarul nu mai exista fizic dar găsiți hotărârea respectiva.Va trebui să cunoașteți nr de dosar sau nr sentinței daca nu aveti aceste informații căutarea după numele părților va dura mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie cerere de divort Ceci975 Ceci975 Buna ziua! As dori sa intru in posesia unei copii dupa cererea de divort a primei casatorii a tatalui meu. Mentionez ca el este decedat. Pot eu sa cer ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numele unui avocat care m-a reprezentat lucian55 lucian55 Buna zua am si eu o intrebare in urma cu cativa ani am avut un proces , as dorii sa stiu daca pot afla numele av cumva,am fost multumit de dansul inasa am ... (vezi toată discuția)
Arhivare dosar ioanandrei ioanandrei O HOTARIRE JUDECATOREASCA data in APEL , in INSTANTA CURTEA DE APEL , hotarire care putea fi atacata cu RECURS , nu a fost comunicata ,iar dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)