avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire in Belgia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire in Belgia

Mama mea a murit in Belgia ,era recasatorita si din prima casatorie suntem 3 fratii.
Dupa deces contul curent i s-a blocat ca am inteles ca se considera deja mostenire.Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii referitor la drepturile sotului si al copiilor in Belgia in urma decesului.Sau trebuie apelat la un avocat ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:05, 26 Decembrie 2016
Mai mult ca sigur va trebui sa solicitati o consultatie unui avocat belgian.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

sora doar de mama fara copii doridol doridol Buna seara... Am o sora doar de mama { taticul ei a murit pe front pana sa se nasca]mama mea s-a recasatorit si noi suntem trei frati buni{din pacate doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune RoxanaCA RoxanaCA Buna ziua Am nevoie de raspuns cat se poate de curand, pentru ca in cateva sapt ajung in tara pt o scurta vacanta si as vrea sa stiu ce am de facut. Bunicii ... (vezi toată discuția)
Mostenire stoicavasile stoicavasile Tatal meu a murit iar mama s-a recasatorit acum 40 ani,Impreuna cu sotul al doilea au cumparat un apartament.Acum sunt amandoi morti. Din a doua casatorie nu ... (vezi toată discuția)