avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... PFA in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

PFA in Germania

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum pot sa obtin dreptul de a profesa ca si fotograf in Germania. In Romania am PFA pe baza unei diplome recunoscute de Ministerul Muncii. Am inteles ca ma pot inscrie in Germania la Finanzamt.

Aceasta inregistrare se face pe baza unei diplome / act ca si in Romania? Sau merg si solicit inregistrarea si e ok?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 19:40, 3 Septembrie 2009
cred ca cel mai in masura sa va raspunda este consulatul germaniei in romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de munca in germania? simonacojocaru simonacojocaru buna seara as avea si eu o intrebare. sotu meu lucreaza la o firma din cate stiu eu transfrontaliera care are prtenereiat firma nemtesca adica 2 ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)