avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dreptul de a ne selecta clientela
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dreptul de a ne selecta clientela

Bună ziua,

Am o nelămurire legată de acest drept al comperciantului de a-și selecta clientela:
Întâmplarea face ca un băiat să meargă la patinuar , își plătește biletul și își închiriază patinele după care angajatul patinuarului îl scoate afară la aproximativ 30 de minute dupa intrarea pe patinuar fără ca acesta să fi făcut ceva, respectiv să deranjeze ceilalți clienți. Motivul domnului de la patinuar a fost :,, avea șosetele murdare " lucru dovedit a fi fals. În continuare i se interzice băiatului intrarea la patinuar .Patinele se închiriază pentru 1 h.

Și-a exercitat corect acest domn dreptul de a-și selecta clientela sau băiatul a fost discriminat?

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Lnterzicere acces bar butterfly35 butterfly35 buna ziua sunt noua pe acest forum,va rog sa ma iertati daca nu postez unde trebuie. as vrea sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare-detin un ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Abuz fara bun simt sicorn sicorn Buna seara,Am si eu o intrebare,mai precis o nelamurire. Acum 2 ani de zile firma de pariuri sportive STANLEYBET mi-a folosit, prin angajatii ei cnp-ul si ... (vezi toată discuția)