avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata caldura calculata pausal in apartament gol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata caldura calculata pausal in apartament gol

Buna ziua.

Exista baza legala sa mi se impuna sa platesc caldura calculata pausal pentru un apartament in care nu locuieste nimeni?

Exista repartitoare dar din cauza unor vecini care au declarat consum zero desi locuiesc in apartament , Asociatia a hotarat ca sa se imparta in mod egal, pe apartamente costul caldurii.
Avand in vedere ca momentan nu locuieste nimeni in apartament , mi se pare nedrept sa platesc pentru ceva ce nu consum.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 09:15, 30 Decembrie 2016
sunt neclaritati in expunere: daca aveti repartitoare, calculele le face o firma de specialitate, nu asociatia.
Daca s-a luat hotararea sa nu se mai tina seama de repartitoare, calculul se face la pausal, si participati la plata. Nu se mai tine cont de acele repartitoare.
Debranșati apartamentul dar trebuie conform legislației sa asigurați o sursa de încălzire alternativa. Oricum repartitoarele nu asigura un calcul corect al energiei termice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul diferentiat la caldura marinel73 marinel73 Lcuiesc intr-un imobil contorizat cu repartitoare de costuri, iar in urma cu doua zile a fost demontat contorul de energie termica pentru a fi dus la verificat ... (vezi toată discuția)
Ordin 91/2007 anrsc petschovschi petschovschi Am o intrebare: este in continuare in vigoare acest ordin ? Acesta prevede: [i]ART. 251 Deconectarea unui consumator de energie termicã dintr-un ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018-debransare noua IrinaNegru IrinaNegru Buna ziua, As dori sa adresez si eu cateva intrebari pentru a putea lua cea mai buna decizie. Tinand cont de conditiile oferite de RADET in aceasta iarna as ... (vezi toată discuția)