avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acord cu procurorul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acord cu procurorul

Sunt minor(17 ani), am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului si am intrat intr-un stalp si am fugit de la locul accidentului. Nu au fost victime. Am recunoscunoscut in declaratia de la politie ca eu am fost la volan. Cu ce mă ajuta daca fac un acord de recunoastere cu procurorul si imi este acceptat? Nu am mai avut probleme cu legea pana acum. Pot scapa de reabilitare? Sau macar de a nu imi fi exercitat dreptul de a conduce pe perioada reabilitarii? Am sanse sa obtin permisul la 18 ani?
Veti obtine o pedeapsa mai mica si fara executare.
Ati mai deschis un topic cu aceasta problema si vi s-a raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis. Marius Vi Marius Vi La varsta de 16 ani impliniti fiul meu a condus fara permis, acrosand oglinda unei alte masini , neoprind la semnalul politistului si intrand intr-un stalp. ... (vezi toată discuția)
Ce patest daca am condus fara permis? MateiescuAlex MateiescuAlex Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului si la scurt timp am intrat intr un zid si am fugit de la locul accidentului. Ce pot pati?Precizez ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere cu procurorul (faptas minor) Gligorie Andrei Gligorie Andrei Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului, am pierdut controlul si am facut accident, fara victime si am fugit de la locul accidentului. ... (vezi toată discuția)