avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract comodat

buna ziua ,

trebuie sa plec din tara pentru o perioada lunga de timp si am un spatiu comercial care as vrea sa-l inchiriez prin contract de comodat intrucat nu vreau sa le iau bani ci doar sa aibe grija de el (sa nu se deterioreze in timp) si deasemenea de mama mea care locuieste relativ aproape si este singura.
m-ar interesa acest contract unde se poate intocmi (notar,anaf,...sau ???) si ce sa cuprinda , ma refer la plata utilitatilor , impozitele pe cladire ,...etc.
Sunt anumite norme sau contracte tipizate in acest sens si ultima intrebare ,...firma respectiva poate activa legal in baza acestei forme de contract fara sa aibe probleme cu autoritatile ??
Cel mai recent răspuns: Florian59 , utilizator 08:30, 29 Decembrie 2016
Recomandarea este de a contacta un avocat care sa transpuna in acest contract solicitarile dvs.
a_fleancu a scris:

Recomandarea este de a contacta un avocat care sa transpuna in acest contract solicitarile dvs.

dar numai la un avocat se poate face asa ceva ,...la un notar nu-i mai ieftin ca stiu ca difera preturile iar firma respectiva este la inceput de drum ?!

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Cladire proprietar persoana fizica si activitatea desfasurata de persoana juridica apetra apetra Detin ca si persoana fizica o cladire la care sunt in curs de finalizare imbunatatiri. Societatea la care sunt asociat desfasoara o activitate de productie in ... (vezi toată discuția)