avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... facturare telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

facturare telefonie mobila

Buna ziua,

In urma cu 4 ani mi-am facut un abonament pentru voce si SMS -nu dau numele furnizorului. Toate bune, pana ieri, cand din intamplare am observat ca am costuri suplimentare pentru trafic de date. In acel moment am verificat in meniul telefonului si am constatat ca pot accesa internetul, iar in ultimele zile baiatul meu s-a jucat si a accesat mai multe site-uri.
Stiu ca teoretic am beneficiat de un serviciu si trebuie sa-l platesc, dar este normal sa nu fiu informat in prealabil? Puteam cu usurinta sa blochez accesul baiatului la retea daca stiam ca pe acest numar am si internet...
Are rost sa depun vreo plangere sau s-a procedat legal si sunt eu putin nervos pe situatie?

Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:43, 28 Decembrie 2016
utilizatorul este responsabil de folosirea serviciilor. probabil in contract veti vedea ca datele sunt servicii care se activeaza automat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Providerul de internet limiteaza dreptul de utilizare RaDracones RaDracones Daca povestile si \"paranoia\" legate de providerii de internet care limiteaza, gestioneaza si urmaresc actiunile clientilor veneau in general din SUA si lumea ... (vezi toată discuția)