avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este interzis sa sparg lemne in propria curte?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este interzis sa sparg lemne in propria curte?

Buna ziua , am primit reclamatie precum ca deranjez atunci cand sparg lemne in curte pentru a ma incalzi la soba .Mentionez ca nu sparg lemne in intervarul orar al legi de turburare a linisti publice.Cu toate astea sectoristul mia spus ca am voie sa tai lemne doar o data pe luna caci altfel ma va sactiona cu 1000 lei. Va rog frumos sa imi spuneti ce as putea face pentru a nu fi sanctionat. Multumesc multu
Cel mai recent răspuns: alexandru995 , utilizator 13:42, 28 Decembrie 2016
Nu l-ati intrebat pe sectorist unde prevede legea taierea de lemne odata pe luna?
Nu , a zis ca imi da amenda daca mai tai lemne iar la noi este necesar sa taiem in fiecare zi deoarece incalzirea la noi se face la soba.
Faceti provizii pentru 3-4 zile. Banuiesc ca locuiti la casa in apropierea blocurilor.
Daca aveam unde sa tin proviziile le faceam din vara nu pe vremea asta, sunt numai case in zona, singuru deranjat este vecinul meu care imi face reclamati dar as vrea sa stiu legal daca se poate face ceva.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari de apartamente marina2 marina2 Buna ziua, S-a ivit o problema mai complicata pentru noi si va rugam poate ne indrumati putin prin hatisul legilor si a interpretarii ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament SURUGIUD SURUGIUD Buna ziua, Un proprietar de apartament de bloc care renoveaza apartamentul fara sa ceara acordul vecinilor si face prea mult zgomot (darama pereti, sparge ... (vezi toată discuția)
Referitor calculul costurilor de incalzire cnf anscr 343/2010 iulie roiban roiban Conform fisei de calcul pentru luna noembrie a costurilor de incalzire, eliberata de firma ce efectueaza citirea repartitoarelor apare un consum de 12,584 ... (vezi toată discuția)