avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua,

Va rog sa-mi oferiti si mie detalii despre dreptul la concediu pentru crestere copil pana la varsta de doi ani, respectiv mama beneficiaza de acest drept, dar din perioada totala de 24 luni o luna beneficiaza tatal daca indeplineste cumulativ stagiul de cotizare de 12 luni ? Tatal n-a facut nici-o cerere in acest sens, respectiv mama beneficiaza c-o luna mai putin de aceasta indemnizatie? Se mai pune problema de incetarea suspendarii contractului de munca care nu se mai face la împlinirea varstei de 2 ani ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 15:21, 29 Decembrie 2016
Va multumesc !
Sarbatori fericite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare primire indemnizatie crestere copil hudulineugenia hudulineugenia buna ziua! in data de 24 dec 2015 nepotul meu implineste 2 ani, cu cat timp inainte trebuie sa mearga mama sa anunte la primarie incetarea primirii ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului - tatal este obligat sa intre in ccc pe o perioada de cel putin o luna? gordius gordius Fiica mea incepand cu 4 febr.2012 este in concediu pt.cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului . Conf.art.11 sotul ei, care ... (vezi toată discuția)